A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

„Чорнобильська зона – кордон у душі“

Дата: 26.04.2019 14:45
Кількість переглядів: 691

Фото без опису26 квітня біля пам'ятного знака „Дзвони Чорнобиля“ у місті Тальному відбувся мітинг-реквієм до Дня Чорнобильської трагедії.

У заході взяли участь керівники району та міста, депутати районної та міської рад, громадські активісти та всі, хто пам'ятає цю подію, хто висловлює щиру вдячність тим, хто ціною життя і здоров'я рятували Батьківщину і весь світ від чонобильського лиха. За доброю традицією приходять сюди щороку учасники Фото без описуліквідації. По-дружньому потиснути один одному руки, обійнятися з побратимами.

- З глибокою пошаною ми схиляємо голови перед пам'яттю героїв – рятувальників, які стали на шляху ядерної стихії і захистили не лише Українську землю, а й усе людство від смертельної небезпеки, - звернулася до присутніх заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак. -  Бажаю вам та вашим близьким міцного здоров’я, родинного тепла та затишку. А головне, щоб ніде й ніколи не повторювалося подібне лихо.

Слова вдячності висловили ліквідаторам начальник управління соцзахисту населення райдержадміністрації, депутат районної ради Тетяна Маринченко, в.о. заступника міського голови Борис Кутас, громадський активіст Олександр Овчаренко.

Вшановуючи пам'ять усіх, хто віддав життя на боротьбу із розбурханим атомом, до пам'ятного знака було покладено квіти. Отець Степан Драбик відправив панахиду.

Вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів громадян. Скільки б не минуло років, трагедія залишатиметься у пам'яті, пережитий біль – у серцях. Гіркими спогадами відлунювали слова пісні „Чорнобильська зона – кордон у душі“…

Пам'ятні заходи з нагоди 33-ої річниці Чорнобильської трагедії відбулися цього дня у багатьох селах нашого району.

 

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування