A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Майданецьке відсвяткувало День села

Дата: 12.10.2019 21:00
Кількість переглядів: 1618

Щирістю і родинним затишком запам’яталося святкування у Майданецькому напередодні Дня українського козацтва та Дня захисника України. Вшановуючи ці дні, громада Майданецького 11 жовтня, відзначила ще й День села.

Розділила це свято з майданчанами заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак. Привітавши жителів та гостей села, побажала миру, здоров’я, достатку на довгі літа. Тетяна Олександрівна відзначила, що Майданецьке має добру хліборобську славу, а люди тут не лише працьовиті, а й завзяті: завжди беруть участь у районних мистецьких, культурних, спортивних заходах.

Від імені Тальнівської райдержадміністрації та районної ради Тетяна Олександрівна вручила сільському голові Михайлу Каперизу вітальну адресу та символічний подарунок.

Святкове дійство вдалося на славу. Зала була переповнена, односельці щиро аплодували, віншуючи кращих працівників соціальної сфери, ветеранів сільськогосподарського та промислового виробництва, старійшин села. Дякували  мужнім захисникам, адже двадцять вісім односельців захищали цілісність держави на Сході країни, в зоні АТО, дякувати Богу, усі повернулися до рідних домівок.

Раділи гуртом за талановитих учнів та дошкільнят, вітали молоді сімейні пари, у яких цьогоріч народилися діточки, а також - поважні подружжя, які відзначили нещодавно золоті весілля. Дякували заслуженому працівнику сільського господарства, керівнику місцевого господарства Людмилі Кутовій, яка допомогла в організації та проведенні свята, і завжди не стоїть осторонь проблем села.

Оригінальною була концертна програма за участю сільських колективів художньої самодіяльності, школярів і навіть маленьких вихованців дитсадочка.

За традицією всіх пригощали запашним короваєм. Лунала музика і спів, тепле слово і щирі побажання – як і має бути на гарному родинному святі, у щирому колі добрих людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування