A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

З початку року Черкащина отримала майже тисячу «пакунків малюка»

Дата: 08.02.2019 08:05
Кількість переглядів: 325

Молоді матусі області продовжують отримувати гарантовану державою допомогу при народженні дітей. Так, з початку року на Черкащину вже доставили 924 «бейбі-боксів». З них останню поставку у 462 «пакунки малюка» відвантажили сьогодні, каже директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Руслан Чикало.

За його словами, отримана партія вже поїхала в пологові будинки та пологові відділення центральних районних лікарень Черкащини. Доставку «пакунків малюка», відповідно до постанови КМУ, здійснює Управління ООН з обслуговування проектів (UNOPS).

– Продовжуємо отримувати дитячі набори з усім необхідним для новонароджених, – каже Руслан Чикало. – Починаючи з вересня минулого року ми отримали майже три тисячі «бейбі-боксів». Вони стали хорошою підтримкою для наших породіль. З цього року, між іншим, перелік товарів, які входять до «пакунку малюка» розширили із задекларованих 30-ти позицій ще на декілька. Зокрема додали сорочки дитячі 56 та 62 розміру, підковдру, розвиваючи іграшки для стимулювання зорових, слухових, тактильних відчуттів та рухових навичок та м’яку книгу з високою контрастністю зображень.

«Пакунок малюка» є безповоротною адресною соціальною допомогою та видається по одному на кожну дитину. Отримати його зможуть мати, батько, родичі або патронатний вихователь новонародженої дитини. Пакунок надається кожній родині при виписці з пологового будинку. «Бейбі-бокси» містять усе найнеобхідніше для малюків у перші місяці їхнього життя: від підгузків до одягу. Весь комплект упакований у коробку-колиску.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування