A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Визначення доступності будівель і приміщень з урахуванням потреб осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення

Дата: 01.04.2019 08:11
Кількість переглядів: 364

Фото без описуВідповідно до положень статті 3 Конституції України – людина, її життя і здоров'я, недоторканність та безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.

На сьогоднішній день, широкий спектр проблем людей з інвалідністю в Україні свідчить про необхідність посиленої і комплексної уваги до них з боку держави й суспільства.

Тому, з метою визначення проблемних питань, Тальнівською районною державною адміністрацією проводиться анкетування визначення доступності будівель і приміщень з урахуванням потреб осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Анкети постійно оновлюються та доповнюються відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства на сайті Тальнівської районної адміністрації за посиланням:

http://talnivska.rda.org.ua/dostupnist-budivel-i-primischen-16-03-23-21-11-2018/

(Тальнівська РДА  „Діяльність райдержадміністрації. Відділ містобудування, архітектури та ЖКГ.  Анкети доступності будівель і приміщень“)

Відділ містобудування, архітектури та ЖКГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування