A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відкрити та розвивати власну справу допомагає служба зайнятості

Дата: 20.03.2019 08:13
Кількість переглядів: 435

Фото без описуОдним з яскравих прикладів успішної організації підприємницької діяльності за сприяння служби зайнятості є історія підприємця – Олександра Андрошенка із села Мошурів Тальнівського району. Досить приємним є той факт, що саме фахівці Тальнівської районної філії дали пораду, стимул до успішного бізнес-проекту у сільській місцевості.

          Попередній досвід роботи пана Олександра був пов'язаний зі сферою лісового господарства, працював на посаді майстра лісозаготівлі. Проте, у зв’язку із станом здоров’я далі не міг виконувати свої обов’язки на даній посаді.

             Олександр Валерійович звернувся до Тальнівської районної філії за допомогою у пошуку роботи у грудні 2018 року. Серед послуг, які надає служба зайнятості, молодого хлопця зацікавила можливість отримати одноразову допомогу для започаткування підприємницької діяльності. Після співбесід із фахівцями районної філії, відвідувань семінару «Як розпочати свій бізнес» зрозумів, що єдиним правильним рішенням для нього є відкриття власної справи. Олександр Фото без описууспішно закінчив курси з підприємницької діяльності на базі Черкаського державного бізнес–коледжу, де здобув необхідні знання з ведення підприємницької діяльності та бізнес–планування. Захистив свій бізнес-план у сфері торгівлі продовольчими товарами.           

          Отримавши позитивне рішення від служби зайнятості щодо виплати одноразової допомоги по безробіттю для ведення підприємницької діяльності, Олександр Валерійович орендував приміщення у центрі села, у якому й відкрив власний магазин «Продукти». Спочатку, перші 2-3 місяці Олександр планує самостійно обслуговувати свою діяльність, а в подальшому створить робоче місце для продавця, і впевнений, що і в цьому йому допоможе служба зайнятості.

          Пан Олександр – приклад людини, яка не опустила руки, утративши роботу, навпаки: наполегливість та активна життєва позиція додають Олександру Андрошенку оптимістичного настрою у розвитку власної справи.

 

С. Савченко, директор районної філії обласного Центру зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування