A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Дотримуйтесь правил поведінки під час перебування на водних   об’єктах

Дата: 22.06.2018 08:26
Кількість переглядів: 559

Тальнівською райдержадміністрацією під час сезону відпочинку (купального сезону) 2018 року на постійній основі проводяться заходи щодо запобігання загибелі та травмування людей на водних об’єктах Тальнівського району. Протягом весняно – літнього періоду провдена відповідна робота з органами місцевого самоврядування: організовано наради; засідання комісії техногенно – екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій (Протоколи № 10 від 16.02.2018 та № 15  від 27.04.2018), згідно яких органи місцевого самоврядування спільно з орендарями водних водних об’єктів зобов’язані забезпечити реалізацію заходів щодо запобігання та травмування людей на водних об’єктах згідно «Типових правил охорони життя людей на водних об’єктах України».

Станом на 20.06.2018 року у Тальнівському районі визначено 7 місць масового відпочинку населення на водних об’єктах: с. Мошурів - 1, с. Білашки - 2, с. Маданецьке – 2, с. Тальянки – 1, с. Романівка – 1.

Незважаючи на проведену роботу, протягом квітня - червня  2018 року на території Тальнівського району  загинуло 2 людини. Основною причиною загибелі людей на водних об’єктах є нехтування правилами безпеки поведінки на воді.

Сектор з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації закликає громадян під час відпочинку біля водойм дотримуватися правил безпеки. Купайтеся лише на спеціально відведених для купання місцях. Не заходьте у воду в стані алкогольного сп’яніння. Ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо ви не впевнені у своїх силах. Купання дітей повинно відбуватися виключно під наглядом дорослих, які добре вміють плавати. 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування