A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Творчий вечір Сергія Тихолоза

Дата: 29.03.2018 08:32
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

«Дай надію мені, Україно…»

"Молитва за Україну, за героїчне українське воїнство," - саме так радить сприймати своє нове видання «Пребудь, моя Вкраїнонько, пребудь!..» вчитель із Тальнівщини Сергій Тихолоз.

29 березня у Тальянківському агротехнічному коледжі відбувся творчий вечір викладача, самобутнього письменника Сергія Тихолоза, презентація двох його збірок, які щойно вийшли в світ – «Пребудь, моя Вкраїнонько, пребудь!..», де вірші, обпалені сучасною війною, написані за останні чотири роки, та «Юности обпалене крило…» про болючий відгомін війни в Афганістані, який ми не маємо права забувати.

Це була зустріч щирих друзів-побратимів, це були сумні спогади і світлі надії, вшанування пам’яті славних героїв рідного краю, душевна молитва за Батьківщину.

Атмосфера заходу була наскрізь пройнята авторським духом патріотизму. Захід пройшов на одному диханні, бо всіх там об’єднала єдина віра в Україну.

На творчому вечорі побували голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко, перший заступник Володимир Гречка, представники громадських організацій «Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)», «Об’єднання бойових побратимів та волонтерів», «Спілка ветеранів та учасників АТО», «Військово-патріотичний клуб «Гайдамаки», а також заслужені працівники культури Микола Вовк та Олег Сошинський.

Зал був переповнений. Серед глядачів особливо багато молоді, студентів, вихованців Сергія Тихолоза, його шанувальників, друзів та всіх, кому небайдуже українське слово, що стоїть на варті любові до Батьківщини.

Голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко вручив Сергію Тихолозу Почесну грамоту райдержадміністрації та районної ради за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у виховання підростаючого покоління, активну громадянську позицію, чуйність, професіоналізм, особистий внесок у спільну справу культурного розвитку особистості, підняття патріотичного духу, виховання шани та любові до України.

На зустрічі прозвучала пропозиція провести такий же захід і на районному рівні, щоб якомога більше людей дізналися про талановитого земляка, душа якого болить за рідний край.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування