A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Засідання Центру допомоги учасникам АТО

Дата: 05.07.2018 08:39
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

5 липня, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Гречки та за участі заступника голови райдержадміністрації Тетяни Півторак відбулося засідання Центру допомоги учасникам АТО при Тальнівській райдержадміністрації.

На засіданні були присутні члени Центру, депутати районної ради Василь Данилюк та Валентина Мельник, учасники бойових дій на Сході України, представники волонтерських громадських організацій та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Члени Центру розглянули такі питання: „Про надання допомоги учасникам АТО та ООС - уродженцям району“; „Про забезпечення учасників АТО та членів їх сімей земельними ділянками“, „Про соціальний супровід учасників АТО та їх сімей“.

„Районною владою проводиться цілеспрямована робота з учасниками АТО та членами їхніх сімей. Зокрема, на Тальнівщині створений та функціонує районний координаційний центр надання допомоги бійцям АТО при Тальнівській райдержадміністрації. Він є допоміжним органом районної державної адміністрації та утворений з метою забезпечення взаємодії органів виконавчої влади, громадської організації учасників антитерористичної операції, волонтерських та інших громадських організацій, підприємств, установ для сприяння в забезпеченні військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань України, які несуть службу в зоні антитерористичної операції“ – зазначив Володимир Гречка.

Начальник відділення Держгеокадастру у Тальнівському районі Геннадій Сикалов доповів присутнім про стан справ щодо надання земельних ділянок учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів.  Працівники відділення Держгеокадастру у Тальнівському районі продовжують роботу з моніторингу земель, співпрацюють із органами місцевого самоврядування та райдержадміністрацією, щоб відшукати якомога більше вільних ділянок для учасників АТО.

В ході засідання спільно із представниками волонтерських та громадських організацій, начальниками структурних підрозділів проаналізовано потреби учасників ООС, які зараз перебувають у зоні проведення бойових дій. Акцентовано увагу на питанні збору коштів для забезпечення бійців всім необхідним. Відповідальним за дану роботу визначили керівника ГО „Спілка ветеранів та учасників АТО у Тальнівському районі“ Василя Данилюка. Згодом для населення буде надано оголошення в усі ЗМІ для детальної інформації.

Третім важливим завданням для членів Центру та місцевої влади є соціальний супровід учасників АТО та їх сімей. Спеціалістами райдержадміністрації вже зараз проводиться робота щодо виконання поставлених завдань, зокрема сприяння щодо надання соціальних пільг, забезпечення сімей учасників АТО твердим паливом, одноразовою грошовою допомогою та ін.  

По завершенню зустрічі, Володимир Васильович запропонував і надалі спільно вирішувати проблемні питання учасників АТО та ООС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування