A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Чіткі завдання, дієві рішення. Із координаційної наради 15.04. 2019

Дата: 16.04.2019 08:40
Кількість переглядів: 549

Фото без описуЧіткі завдання, конкретні пропозиції, дієві рішення. Таким був основний посил щотижневої координаційної наради при голові Тальнівської райдержадміністрації.

Розпочинаючи нараду, голова райдержадміністрації Валентина Любомська наголосила на якісному та вчасному виконанні завдань і доручень.

Заступники голови Володимир Гречка і Тетяна Півторак прозвітували про виконанні завдання по своїх профільних напрямках, відзначили проблемні моменти та питання, які ще потребують вирішення.

Потрібно продовжити контроль і звернути особливу увагу на питання легалізації робочих місць та безпечні умови праці, боротьбу з нелегальними перевезеннями.

Фото без описуТриває робота у Тальнівському районі по втіленню в життя  пілотного проекту зі створення та аналізу психофізіологічного профілю ветерана. Директор районного центру соціальних служб Руслана Івченко розпочала індивідуальне анкетування усіх учасників АТО, які проживають у нашому районі. На основі такого опитування у Міністерстві у справах ветеранів України буде формуватися база про найактуальніші проблемні питання, розроблятиметься дієвий механізм їх вирішення.

На постійному контролі у голови райдержадміністрації перебуває питання виділення земельних ділянок учасникам АТО. Про що детально прозвітував начальник відділу у Тальнівському районі Головного управління Держгеокадастру Геннадій Сикалов.

Про виконання доручення щодо налагодження співпраці з обласним міжрегіональним Центром соціально-психологічної реабілітації дітей у місті Умані проінформував начальник Служби у справах дітей Микола Писар. Запевнив, що умови перебування там одинадцятьох діток із нашого району є належними. Також було відзначено, що Службою проводиться роз'яснювальна робота щодо популяризації створення в районі прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Було обговорено підготовку матеріалів до проведення засідання колегії райдержадміністрації, що відбудеться 16 квітня, та до сесії районної ради, яка відбудеться 26 квітня.

Валентина Любомська порекомендувала керівникам структурних підрозділів особливу увагу звернути на співпрацю із сільськими головами, на виконання ними делегованих повноважень. Відзначила, що формат засідання колегії потребує змін, це має бути конструктивний діалог, дискусія, в ході яких буде знайдено компромісні рішення.

На завершення голова райдержадміністрації наголосила, що 21 квітня завданням усіх свідомих громадян є участь у повторному голосуванні з чергових виборів Президента України. Тож усі мають прийняти виважене рішення, зробити правильний особистий вибір, від якого залежатиме завтрашній день України.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування