A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Година Землі 2019

Дата: 21.03.2019 08:54
Кількість переглядів: 418

Фото без описуТальнівська районна державна адміністрація інформує, що у суботу, 30 березня 2019 року о 20:30  люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для збереження природи нашої Планети.

Година Землі була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. У 2008 році ця успішна акція поширилася світом у ній взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.

Година Землі 2018 років була безпрецедентним успіхом приєдналися більше 7000 міст у 188 країнах по всьому світі. Серед тих хто підтримав подію були мери міст Париж, Гонк-Конг, Ріо-де-Жанейро, відомі політики, діячі культури та багато інших. В Україні до кампанії долучилися більше 75 міст та містечок, у тому число Київ, ,Одеса, Львів, Харків, Житомир, Кривий Ріг та інші. Ми плануємо поліпшити та розвинути цей успіх у 2019 році. Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, -кампанія наголошує на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання природних ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Крім того, цього року Година Землі в Україні робитиме акцент на зв’язку людини з природою і впливі наших споживацьких звичок на Планету.

Кампанія Година Землі проводиться з ініціативи найбільшої та найдосвідченішої незалежної природоохоронної організації у світі - Всесвітнього Фонд Природи (WWF).

Тема цьогорічної кампанії продовжує закликати встановити власний Connect2Earth (“Злови зв'язок з Землею”) та підкреслює, що люди почали втрачати зв’язок з планетою, який нам так потрібно відновити. Природа дає нам не тільки естетичну насолоду, але й послуги та багатства, без яких неможливо уявити наше життя — чисту воду та повітря, регуляцію клімату, їжу, ресурси та багато іншого.

Реєструйте свою підтримку Години Землі! Тальнівська районна державна адміністрація приєднується до участі у кампанії, приєднуйся і ти!

 

#Connect2Earth

Відділ містобудування, архітектури та ЖКГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування