A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Про формування у районі спроможних мереж надання первинної медичної допомоги

Дата: 16.01.2019 08:55
Кількість переглядів: 466

Фото без описуМіністерство охорони здоров’я разом з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства розробили та затвердили Порядок формування спроможних мереж надання первинної медичної допомоги.

Тепер є законодавче підґрунтя для прийняття планів розбудови мережі «первинки» у сільській місцевості, щоб кожен українець, незалежно від місця проживання, міг своєчасно отримати якісну медичну допомогу.

Як зміниться сільська медицина у Тальнівському районі, сьогодні 15 січня, обговорили на робочій нараді під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Гречки та за участі голови районної ради Валентини Любомської і заступника голови райдержадміністрації Тетяни Півторак.

Головний лікар ЦПМСД Ганна Данилюк спільно з економістом Тетяною Сандул надали керівникам розрахунки та перспективний план-схему Спроможної мережі первинної медичної допомоги у Тальнівському районі.

Перед формуванням спроможної мережі в районі  медичними фахівцями буде проведена роз'яснювальна робота у населених пунктах щодо даного питання.

                                                                                                                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування