A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

24 червня – День молоді

Дата: 25.06.2018 08:58
Кількість переглядів: 308

Фото без опису Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято юнаків і дівчат, а також всіх тих, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Це свято особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це час становлення, професійного вибору, час кохання та мрій, час планування майбутнього.

 Щира вдячність нашому молодому поколінню за активну участь у житті громад району, за те, що ставите перед собою мету і наполегливо йдете до її реалізації. Ми пишаємося вашими науковими, творчими і спортивними досягненнями. Ваші вміння, знання, таланти, молодеча енергія, патріотизм і  почуття людської гідності конче необхідні нашій країні, бо є запорукою її інтелектуального, культурного й економічного розквіту.

  Бажаємо всім міцного здоров’я, мирного неба, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, віри в себе, незалежних думок та рішучості для втілення всіх життєвих прагнень.

З повагою

Голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко                                                                                                               Голова Тальнівської районної ради Валентина Любомська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування