A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Семінар-навчання для секретарів міської та сільських рад району

Дата: 12.04.2019 09:19
Кількість переглядів: 438

Фото без опису10 квітня відбувся семінар-навчання для секретарів міської та сільських рад району за участю завідувача сектору  Державної регуляторної  служби у Черкаській області Олени Шухтіної.

Відкрили семінар начальник відділу з питань управління персоналом  апарату райдержадміністрації Надія Кришталь та керуючий справами апарату районної ради Віталій Карпук.

Про додержання вимог Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності“ надала детальні роз'яснення завідувач сектору  Державної регуляторної  служби у Черкаській області Олена Шухтіна. Пояснила нюанси та особливості роботи у цьому напрямку, проілюструвавши актуальні питання здійснення регуляторної політики таблицями та схемами у вигляді слайдів.

Щорічний військово-обліковий інструктаж із посадовими особами органів місцевого самоврядування  відповідальних за ведення військового обліку провів заступник військового комісара Сергій Грицай.

Про створення  прийомних сімей, дитячих будинків з метою влаштування статусних дітей проінформував начальник у справах дітей райдержадміністрації Микола Писар. Він звернув увагу на важливість цього питання і безпосередню роль у його вирішенні органів місцевого самоврядування, зокрема, проведенні роз'яснювальної роботи серед населення.

Робота семінару була об'ємною і плідною. Його учасники мали змогу не просто почути корисну інформацію, а й отримати відповіді на власні запитання, поділитися досвідом.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування