A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Черкаські громади-переможці 3 раунду Програми «U-LEAD з Європою» розпочали роботу зі створення ЦНАПів

Дата: 23.04.2019 09:24
Кількість переглядів: 317

У 10 ОТГ Черкащини, які стали переможцями 3 раунду Програми «U-LEAD з Європою», стартували роботи зі створення Центрів надання адміністративних послуг. 17-19 квітня їх відвідали уповноважені спеціалісти Програми разом з представниками Департаменту регіонального розвитку ОДА, аби уточнити індивідуальні потреби та необхідний обсяг допомоги для створення належного ЦНАП.

У ході візитів було оглянуто приміщення, в яких планується розмістити ЦНАП, обговорено питання штатної чисельності майбутніх Центрів та види послуг, які повинні отримувати мешканці громади після їхнього створення. За результатами візиту, кожній громаді протягом травня цього року сформують технічне завдання. У документі відобразять алгоритм створення/модернізації ЦНАП.

Слід зазначити, що кандидатами на участь у 3 раунді Програми від нашої області стали 10 громад: Вільшанська, Ладижинська, Лисянська, Ліплявська, Медведівська, Соколівська, Хлистунівська, Червонослобідська, Шевченківська ОТГ та Гельмязівська сільська рада. Всього ж із Програмою «U-LEAD з Європою» в області працюють 23 ОТГ, де триває робота над створенням ЦНАПів, в яких ремонтні роботи/будівництво приміщення відбуватиметься за власні кошти, а за рахунок Програми облаштування приміщення меблями, комп'ютерною технікою та навчання працівників.

Водночас у Департаменті регіонального розвитку нагадують, що 15 квітня розпочався четвертий - останній раунд відбору учасників, які можуть отримати допомогу від Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення центрів надання адміністративних послуг. Для органів місцевого самоврядування - це можливість залучити допомогу міжнародної Програми «U-LEAD з Європою» і облаштувати приміщення Центрів сучасними меблями, комп’ютерною технікою та отримати знання від фахівців Програми у сфері адміністративних послуг.

Заявку на участь можна подати до 30 червня цього року, через офіційний сайт Програми «U-LEAD з Європою» https://cutt.ly/0eIyEJ.
Умови участі та правила відбору розміщено за посиланням
https://cutt.ly/leIyV9.  

Прес-служба ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування