A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Із координаційної наради 27.05.2019

Дата: 29.05.2019 09:26
Кількість переглядів: 392

Фото без описуДвадцять сьомого травня голова Тальнівської райдержадміністрації Валентина Любомська провела щотижневу координаційну нараду, де були обговорені основні напрямки діяльності органів виконавчої влади, зокрема в галузях медицини та освіти.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Коваль та директор КНП „Центральної районної лікарні“ Олег Солодько проінформували про стан справ  щодо підготовки до наступного опалювального сезону. На часі оголошення тендерних процедур та встановлення модемних зв'язків.

Начальник управління соцзахисту населення райдержадміністрації Тетяна Маринченко повідомила про початок оздоровчого періоду для пільгових категорій громадян.

Завідуюча сектором культури райдержадміністрації Оксана Щербатюк відзначила активну роботу районних колективів художньої самодіяльності, їхню успішну участь в обласних мистецьких заходах. А також запросила усіх присутніх спільно із трудовими колективами завітати на концерт з нагоди ювілею діяльності народного аматорського тріо „Дожниця“, який відбудеться 2 червня у районному будинку культури.

Заступник директора районної філії обласного Центру зайнятості Наталя Слободян проінформувала про наявність вакансій, їх на сьогодні є 20. На обліку перебуває 480 осіб, але, на жаль, наявні вакансії їм не підходять. Інформація про актуальні вакансії та професійно-кваліфікаційний рівень безробітних оприлюднена на сайті Тальнівської райдержадміністрації та буде оновлюватися щотижня.

Підсумовуючи нараду, голова райдержадміністрації наголосила на відкритості та доступності всіх даних, які підлягають оприлюдненню, відповідно до закону України „Про доступ до публічної інформації“.

По розглянутих питаннях було дано ряд доручень та завдань. Керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей підвела підсумки виконання доручень за наслідками попередньої координаційної наради.

По завершенню роботи наради Валентина Любомська привітала з днем народження начальника відділу Держгеокадастру у Тальнівському районі Геннадія Сикалова.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування