A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щотижнева координаційна нарада 12.06.2018

Дата: 13.06.2018 09:36
Кількість переглядів: 457

12 червня голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів щотижневу координаційну нараду за участю голови районної ради Валентини Любомської та керівників структурних підрозділів.

Начальник відділу Держгеокадастру у Тальнівському районі Геннадій Сикалов проінформував, що станом на 6 червня документація щодо земель комунальної власності передана Тальнівській міські раді для подальшої реєстрації.

Начальник управління соцзахисту населення райдержадміністрації Тетяна Маринченко відзначила, що в управлінні був проведений навчальний семінар для працівників сільських рад – уповноважених приймати документи у громадян підвідомчих територій щодо оформлення субсидій.

Начальник відділу освіти Лариса Коваль повідомила, що триває зовнішнє незалежне оцінювання. На цьому тижні учні складатимуть фізику і хімію у місті Черкаси. Поступово завершують роботу пришкільні табори.

Начальник управління агропромислового комплексу райдержадміністрації Віталій Захарчук проінформував про участь підприємств району у Міжнародній агропромисловій виставці, що проходила днями у столиці.   

Начальник сектору культури Оксана Щербатюк відзначила, що 9 червня делегація села Мошурова на чолі із сільським головою Наталею Пономаренко взяла участь в обласному мистецькому фестивалі, що проходив у селі Берестівець Паланської ОТГ Уманського району. Мошурян гідно представили танцювальний колектив „Арабеск“ та дует подружжя Фурсів. Поїздка була цінною ще й набуттям досвіду, адже Берестівець славиться своєю сучасною інфраструктурою та прогресивністю.

Керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей проінформувала присутніх про план заходів на поточний тиждень. Відзначивши, що протягом тижня керівництвом будуть проводитися виїзні прийоми громадян у селах, де розглядатимуться найважливіші проблемні питання.

З цього  приводу голова райдержадміністрації Василь Клименко наголосив, що зустрічі із громадянами, виїзні прийоми є дуже ефективними методами роботи. Тому керівникам структурних підрозділів вкрай важливо брати участь у таких заходах, проводити роз'яснювальну роботу відповідного спрямування, як от – проблеми освітньої галузі, створення кооперативів тощо.

На завершення Василь Петрович дав керівникам структурних підрозділів ряд доручень та завдань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування