A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Нарада з органами що забезпечують на території району законність і правопорядок

Дата: 27.03.2019 15:37
Кількість переглядів: 338

Фото без опису27 березня з метою координації роботи відповідних органів, що забезпечують на території району законність і правопорядок голова райдержадміністрації Валентина Любомська провела робочу нараду з керівниками установ, що виконують вищезазначені функції.

На початку наради Валентина Олександрівна наголосила, що необхідно активізувати роботу у напрямку забезпечення прав, законності і громадського порядку під час чергових виборів Президента України 31.03.2019 року на виборчих дільницях у Тальнівському районі, зокрема у місті Тальне.

Потім заслухали інформацію кожного представника органу правопорядку з питань порядку денного.

На завершення членами наради узгоджено дії правоохоронних органів. Зокрема службам рекомендовано вчасно виявляти та оперативно реагувати на всі повідомлення про правопорушення.

Іншим відповідальним особам за підготовку до виборів у Тальнівському районі доручено негайно провести обстеження окремих двох виборчих дільниць (ПП ім.Чкалова, Тальнівський будівельно-економічний коледж УНУС) з метою забезпечення належних умов праці дільничних  виборчих комісій та представників поліції;

     провести робочу зустріч з представником Тальнівського РЕМу ПАТ „Черкасиобленерго“ для забезпечення безперебійного постачання електроенергії під час виборів у Тальнівському районі;

     провести роз'яснювальну роботу органам місцевого самоврядування та районним політичним партіям (штабам) про "день тиші", 30 березня 2019 року, а саме довести до їх відома про заборону розповсюджувати в цей день агітаційні матеріали, публічно закликати голосувати „за“ або не голосувати „за“ кандидатів і публічно оцінювати їх діяльність. Заборона стосується зовнішньої реклами, зустрічей з виборцями, проведення мітингів та інших форм агітації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування