A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Прем'єрний показ художнього фільму "Чорний козак"

Дата: 01.08.2018 19:39
Кількість переглядів: 562

Фото без описуГолова райдержадміністрації Василь Клименко та голова районної ради Валентина Любомська дізнавшись чудову новину про завершення зйомок фільму української стрічки „Чорний козак“, його готовність виходу на велику глядацьку сцену, щиро відгукнулися на запрошення авторів та вже сьогодні відвідали місто Київ з метою перегляду прем'єри.

Фільм знятий народною кіностудією „Мальва“ за оповіданням Сашка Лірника, режисером якого став Владислав Чабанюк – директор Державного історико-культурного заповідника „Трипільська культура“, що знаходиться у селі Легедзине Тальнівського району.

Керівники району підтримали земляка, який разом зі своєю командою знімали цей фільм майже десять років та приїхали переглянути його разом.

В основі сценарію фільму — авторська казка "Про вдову Ганну Шулячку, Чорного Козака і страшне закляття". Події відбуваються в ХVII ст. у селі Сабадаш під Жашковом. Козацька вдова Ганна помічає, що вночі хтось став допомагати по господарству. Підстерігши, вона бачить козака, вбраного в чорне. Закохується в нього, але дізнається, що він проклятий сотником, бо заснув на чатах. Тепер лише вночі може вийти зі спільної могили, щоб допомогти людям. Якщо запізниться до сходу сонця — залишиться там назавжди. Сценарій виграв конкурс Держкіно і кілька років стояв у плані на реалізацію.

І ось цей час настав. Тож, шановні земляки, тальнівчани, пропонуємо і вам переглянути довгоочікувану українську стрічку „Чорний козак“.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування