A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Необхідно об’єднати зусилля держави і бізнесу

Дата: 15.08.2018 19:43
Кількість переглядів: 498

Фото без опису15 серпня відбулося виїзне засідання міжвідомчої комісії районної державної адміністрації з питань протидії корупції, детінізації виплати заробітної плати в районі на чолі з головою районної державної адміністрації Василем Клименком за участі першого заступника голови Володимира Гречки.

Завданнями комісії є запобігання проявам «тіньової» зайнятості, підвищення відповідальності роботодавців за використання праці та соціальний захист найманих працівників, координація дій місцевих органів влади та громадськості щодо забезпечення детінізації виплати заробітної плати, протидії корупції, організованій злочинності та тіньовій економіці.

Спільно з начальником Тальнівського відділення Звенигородської ОДПІ Олександром Маринченком, заступником начальника управління агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації Анатолієм Сухоносом на зустріч було запрошено керівників таких  сільськогосподарських підприємств сіл Мошурів і Романівка: ПП „Тальне-Агрохім“, ФГ „Шевченкове-Л“, ФГ „Мошурівське“, ТОВ „Чорна Кам'янка“, СФГ „Славутич“, ФГ „Фенікс М“, ПП „Благодатне“, ТОВ „АТМ Тальне“, ТОВ „Лащова“. З усіх вищеперелічених підприємств мали змогу з'явитися тільки представники ПП „Тальне-Агрохім“ та ПП „Благодатне“.

Олександр Маринченко провів роз’яснювальну роботу з метою попередження негативних наслідків порушень законодавства в разі їх виявлення  відповідними органами, а також обговорили питання сплати податку на доходи фізичних осіб сільськогосподарськими виробниками від заробітної плати найманих працівників.

Робота з даного питання буде продовжуватися. Засідання комісії відбуватимуться щотижнево, а на їх засідання будуть запрошуватися керівники-порушники законодавства про оплату праці. Контроль за виправленням  ними зауважень комісії здійснюватиметься фіскальними органами. 

Підсумовуючи, Василь Клименко зазначив, що необхідно об’єднати зусилля держави і бізнесу, будувати єдину економічну команду, в якій кожен бере на себе певні зобов’язання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування