A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

У трьох громадах-об’єднавцях Черкащини призначили вибори

Дата: 23.04.2019 09:43
Кількість переглядів: 366

Центральна виборча комісія своєю постановою призначила 30 червня перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів у 66 об’єднаних територіальних громадах. З-поміж них – три з Черкащини.

Зокрема на вибори йдуть 7 міських, 14 селищних, 45 сільських ОТГ України. В області вибори плануються у Драбівській селищній ОТГ та двох сільських ОТГ – Баштечківській Жашківського району та Виноградській Лисянського району. Драбівська об’єднає понад 7 тисяч мешканців 1 селища та 2 сіл, Баштечківська громада – майже 2,5 тисяч мешканців 5 сіл 1 селище, Виноградська – 3,5 тисяч мешканців 6 сіл і 1 селище. Виборчий процес тут розпочнеться вже 11 травня.

Окрім того, 30 червня також відбудуться додаткові вибори депутатів сільських, селищних рад, що приєднуються до ОТГ. Про це йдеться у постанові ЦВК. На Черкащині такі вибори відбудуться у 5 сільських радах: Макіївській, Самгородоцькій, Санжариській, Ташлицькій які приєднуватимуться до Ротмістрівської ОТГ, що на Смілянщині, та Юрківській, яка поєднуватиметься до Паланської ОТГ Уманського району. Виборчий процес тут також стартує 11 травня.

Прес-служба ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування