A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відкривай, змінюй: головний бізнес-івент року відбудеться в Черкасах

Дата: 22.05.2019 09:44
Кількість переглядів: 347

Фото без описуЕкономічний форум «OPEN BIZ» вже вдруге збере у Черкасах бізнес «без краваток» та об’єднає 11 бізнес-спікерів, найкращих експертів-практиків та 200 підприємців. Збере всіх ця подія регіонального масштабу 1 червня у Долині троянд.

Форум «OPEN BIZ» – це 9-годинний тренінговий марафон для власників  бізнесу, топ-менеджерів та громадських лідерів. Його організовує команда KasyaNova event в партнерстві з Департаментом регіонального розвитку Черкаської облдержадміністрації.

«OPEN BIZ» – це більше, ніж форум. Це головний бізнес-івент в Черкаському регіоні. Це «живе» навчання, з практикою, робочими кейсами, ефективними інструментами, без протокольних промов. Це сильне оточення, якісний нетворкінг, обмін досвідом, можливість налагодження партнерства. Це точка відліку – новий рівень професійних компетенцій. Це можливість долучитися до бізнес-ком’юніті, яке здатне створювати реальні позитивні зміни в країні.

– Для мене «OPEN BIZ» насамперед – новий формат спілкування бізнесу, – каже директор Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА Роман Карманнік. – Це унікальні та особливі люди, які не лише про бізнес й гроші, а про цінності, команду та компанії та про те, як бізнес може змінювати світ на краще.

Форум проводиться в рамках фестивалю тімбілдингу «SUMMER CHALLENGE», який об’єднує тисячі людей та має на меті благодійну ціль – зібрати кошти на придбання візуалізатора вен для найменших черкащан – передчасно народжених пацієнтів неонатального центру Черкаської обласної дитячої лікарні.

– Однією із подій фестивалю є екстремальний забіг X Challenge, де команди від свідомих, мотивованих на успіх бізнес-компаній тестують себе на єдність, згуртованість і силу духу, – додає Роман Карманнік. – І я пишаюся, що команда Департаменту регіонального розвитку стане частиною потужного бізнес-ком’юніті та долатиме екстремальну трасу. Адже для нас X Challenge – це про виклик самим собі, про внутрішню силу, про партнерство та про власну трансформацію.

 

Більше про форм «OPEN BIZ» на сайті https://openbiz.in.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування