A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Увага!!!! Весняна акція з благоустрою!

Дата: 29.03.2018 09:45
Кількість переглядів: 417

Зустрічаючи весну, готуючись до Великодня та травневих свят, кожний господар упорядковує свою оселю. Усім нам необхідно подбати про чистоту наших вулиць, парків, алей та скверів, привести у належний стан місця поховань рідних, братські могили, обеліски і пам'ятники загиблим воїнам, об’єкти соціальної сфери.

З року в рік Тальнівський районний центр зайнятості долучається до весняної акції з благоустрою нашого міста і району та запрошує  місцеві органи державної влади та самоврядування до співпраці і в цьому році. До проведення оплачуваних громадських робіт можуть залучатися особи, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, та використовуватись кошти Фонду.

Фінансування організації громадських робіт проводиться відповідно до Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, затвердженого Постановою КМУ від 20.03.2018 року за № 175.

Додаткову інформацію щодо залучення безробітних до проведення благоустрою, узгодження місця дати проведення, проведення фінансування можна отримати у відділі взаємодії з роботодавцями Тальнівського районного центру зайнятості та за телефоном: 3-04-80.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування