A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

ОДНЕ ЧИСТЕ ЖУРНАЛІСТСЬКЕ ПЕРО ДВОХ ГОСТРИХ ВАРТЕ

Дата: 07.06.2019 09:50
Кількість переглядів: 924

Фото без опису6 червня, голова Тальнівської районної державної адміністрації Валентина Любомська та керуючий справами Тальнівської районної ради Віталій Карпук щиро привітали колективи районних редакцій газет: "Колос", "Реклама Тальнівщини", Тальнівщина" з професійним днем журналістики.

День журналіста – свято тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем занурюватись у вир подій, першими дізнаватися про їхній перебіг і створювати об'єктивну картину нашого життя.

Валентина Олександрівна вручила редакторам газет Дипломи журналістської майстерності та зазначила:

- Ваш колектив творить історію сьогодення – без прикрас, правдиво і об’єктивно відображаючи сучасність. Через багато років наші нащадки аналізуватимуть непростий час, у якому доводиться жити нашому поколінню, не лише із підручників, а й з газетних архівів. До вас, майстри пера, прислухаються, вам вірять та часто шукають вашої підтримки. Дякую вам за оперативність, ексклюзивність, за світлі помисли, щирі думки, за переконливе журналістське слово. Бажаємо вам великих тиражів, поповнення читацької аудиторії, розширення кола друзів, а також міцного здоров"я, особистого щастя, сімейного благополуччя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики.

Працівники редакцій радо зустрічали керівників району та, у свою чергу, подарували представникам влади маленькі подарунки, зокрема Тетяна Карачун подарувала книгу земляка із села Майданецьке Теофана Бабієнка "На шляху мого життя", яка надрукована ТОВ "Поліграфіст Тальнівщина" за фінансової підтримки Людмили Денисівни Кутової.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування