A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Врахувавши всі пропозиції

Дата: 29.03.2018 09:50
Кількість переглядів: 576

Фото без опису27 березня відбулася конференція жителів сіл Антонівка та Кобринова Гребля. У її роботі взяли участь голова Тальнівської районної ради Валентина Любомська, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, депутат обласної ради Володимир Копійченко, начальник відділу у Тальнівському районі Звенигородської ОДПІ Олександр Маринченко, лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Ярослав Паращук, представники сільськогосподарських підприємств, які орендують землю в адмінмежах сільської ради і опікуються її соціальною сферою.

Перш ніж розпочати роботу зборів, присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про всіх воїнів-захисників, що загинули у зоні АТО, а також згадали односельців, які відійшли у вічність.

Сільський голова Володимир Маляр прозвітував про роботу сільської ради та виконавчого комітету у 2017 році. Відзначив позитивні моменти, окреслив проблеми та подальші завдання.

Односельці взяли активну участь в обговоренні, висловлювали власне бачення та чіткі пропозиції. Як от підтримка футбольного клубу «Зоря» та аматорського колективу «Терноцвіт», ремонт доріг, пошкоджених важковаговим сільськогосподарським транспортом, узгодження умов оренди ставків, благоустрій території тощо.

- Усі ваші зауваження дуже слушні, - звернулася до жителів Кобринової Греблі та Антонівки голова районної ради Валентина Любомська. – Адже сьогодні дуже багато проблем ми маємо вирішувати самі на місцях, у своїх громадах, у районі. Тут важливе ваше розуміння і підтримка, співпраця сільського та районного керівництва, депутатів усіх рівнів, сільськогосподарських виробників. Від цього залежить, яким буде село. Як ми його збережемо, як будемо розвивати. Позитивною і плідною є робота депутата районної ради від вашого села Лідії Заверталюк. Приємно відзначити культурний розвиток: дуже вдало і яскраво прозвітував колектив «Терноцвіт» на районній сцені, ви активні у змаганнях «Найспортивніше село». І це ще раз доводить, що ми можемо спільними зусиллями вирішувати проблеми і досягати кращого.

Депутат обласної ради Володимир Копійченко також запевнив у своїй підтримці, відзначив, що у минулому році посприяв виділенню коштів на придбання інтерактивної дошки для Кобриновогребельського НВК.

Жителів також цікавило багато питань щодо медичної реформи. Найважливіші моменти пояснив сімейний лікар Ярослав Паращук. Він наголосив, що не варто хвилюватися з приводу того, що хтось не встигне заключити договір із лікарем. Дійсно, кадрова проблема на сьогодні дуже велика, але у будь-якому випадку усі жителі району будуть охоплені медичним забезпеченням.

Володимир Маляр відзначив, що усі пропозиції жителів сіл Антонівки та Кобринової Греблі будуть враховані при плануванні роботи та виконанні поставлених завдань у поточному році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування