A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Хай гордо майорить над нами Прапор України!

Дата: 23.08.2018 09:53
Кількість переглядів: 1995

Фото без описуСьогодні Тальнівщина разом з усією Україною відзначає День Державного Прапора.

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменем український народ утвердив віковічну ідею про державність, соборність та самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

Саме у ці дні двадцять сім років тому сталася подія, яка назавжди змінила життя мільйонів громадян. Народилася нова молода держава – Україна. Над її столицею замайорів синьо-жовтий прапор. Наш народ став не просто свідком, а й творцем цієї великої історичної події.

У Тальному, на центральній площі міста, відбулося урочисте підняття Державного Прапора. У заході взяли участь голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко, голова районної ради Валентина Любомська, голова Тальнівської об’єднаної громади Олексій Юрченко, представники громадських організацій, небайдужі тальнівчани.

Право винести Державний Прапор надано голові Тальнівської районної Спілки ветеранів та учасників АТО, депутату Тальнівської районної ради Василю Данилюку, учаснику бойових дій в зоні антитерористичної операції, члену громадської організації „Об'єднання бойових побратимів та волонтерів“ Андрію Цибульку, шестиразовій  чемпіонці  України, чотиразовій  переможниці Кубку України з дитячо-юнацького фітнесу, абсолютні переможниці з фітнесу відкритого чемпіонату Черкаської області 2017 року, кандидату в майстри спорту Марині Гончаренко. 

Зазвучав Гімн України. Замайорів з новою силою над Тальним Прапор нашої держави, уособлюючи надії рідного краю на мир і на щастя, впевненість тальнівчан у достойному майбутньому нашої Батьківщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування