A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Секретарів сілських рад ознайомлено з умовами та порядком виділення дров для учасників бойових дій на Сході України та членів їх родин

Дата: 27.07.2018 09:54
Кількість переглядів: 580

Сьогодні 27 липня під керівництвом керівника апарату райдержадміністрації Лесі Соловей відбувся семінар-навчання із секретарями сільських рад.

Леся Володимирівна розпочала засідання з привітань до Дня народження, яке святкували секретарі за поточний місяць. Зокрема свій ювілейний День народження святкувала секретар Кобринівської сільської ради Липовецька Наталія. Керівник апарату вручила подяку від імені Тальнівської райдержадміністрації та районної ради за сумлінну працю в органах місцевого самоврядування та побажала міцного здоров'я, щастя, натхнення у подальшій роботі та кар'єрного зросту.

На порядку денному: Про порядок ведення обліку дітей шкільного віку та учнів. Про облік звичайних виборчих дільниць на території Тальнівського району. Про типові помилки допущені при внесені інформації до відомостей періодичного поновлення. Одноразова допомога при народжені дитини «Пакунок малюка» передбачено постановою КМУ від 20.06.2018 р.№512. Про порядок проведення конкурсу суб’єктів оціночної діяльності  на експертну оцінку комунального майна та нормативно грошову оцінку землі. Підготовка до опалювального періоду. Про ремонт та утримання автомобільних доріг. В різному секретарі сільських рад обмінялися досвідом з колегами та пройшли тест на знання ЗУ « Про звернення громадян» підготовлений начальником відділу організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації Ольгою Мамалигою.

Керівником апарату райдержадміністрації Лесею Соловей було приділено особливу увагу питанню отриманню твердого палива учасникам АТО. По даному питанню доповів про умови і порядок отримання учасниками АТО та членами їх родин дров на зимовий період 2018-2019 роки на семінарі Андрій Цибулько.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування