A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Прийміть дитину у родину

Дата: 26.07.2019 14:56
Кількість переглядів: 831

Фото без описуСлужба у справах дітей повідомляє, що на даний час в Комунальному закладі „Обласний  міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей у м. Умані“ перебувають діти, позбавлені батьківського піклування,  які потребують батьківської турботи, домашнього тепла та ласки.

Звертаємось до небайдужих громадян, які готові зігріти  своїм теплом дитяче сердечко, подарувати цим дітям відчуття сімейного затишку, адже тільки у сім’ї знедолені діти можуть відчути тепло, любов,  отримати навички для майбутнього життя.

На сьогоднішній день в районі створено 6 прийомних сімей в яких виховується 7 прийомних дітей та 1 дитячий будинок сімейного типу в якому проживає і виховується 10 дітей.

Держава передбачила фінансову підтримку та грошове забезпечення прийомним батькам, батькам-вихователям за виховання та утримання дітей. На кожного з прийомних дітей, здійснюється виплата державної соціальної допомоги у розмірі двох прожиткових мінімумів для дитини відповідного віку, а одному з прийомних батьків, батьків вихователів – грошове забезпечення у розмірі 70% державної соціальної допомоги на кожну дитину. За вихованцями також зберігається раніше призначені аліменти, пенсія, інші види державної допомоги.

Отже, якщо ви зацікавились такою інформацією і бажаєте усиновити дитину, взяти під опіку, піклування, створити прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, просимо звертатися за консультацією до нас:

Служба у справах дітей районної державної адміністрації, знаходиться за адресою: м. Тальне, вул. Соборна, 28, тел. 3 09 53;

Тальнівський районний центр соціальний служб для сім’ї, дітей та молоді, знаходиться за адресою: м. Тальне, вул. Гагаріна,38, тел. 3-38-26."


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування