A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

До уваги учасників бойових дій на Сході України та членів їх родин!

Дата: 06.07.2018 10:19
Кількість переглядів: 578

Фото без описуРайонною програмою проведення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи у Тальнівському районі на 2018 – 2020 роки ( затвердженої рішенням Тальнівської районної ради від 23.02.2018 № 22-9/VII) передбачено надання одноразової матеріальної допомоги у розмірі 10 тис. грн. громадянам Тальнівського району, які підписують контракт із військовими частинами Збройних Сил України, що залучаються до участі у бойових діях на Сході України.  Допомога надається громадянам, які підписали контракт на військову службу, починаючи із 01.01.2018 року. Районна програма мобілізаційної підготовки та оборонної роботи у Тальнівському районі на 2018 – 2020 роки із додатками (Порядок виплати одноразової грошової допомоги громадянам, які підписали контракт на військову службу із Збройними Силами України) розміщена на веб-сайті Тальнівської районної ради:  http://rayrada.talnern.gov.ua/oficijni-dokumenti/rishennya-radi/vii-sklikannya/22-sesiya-23022018/ .

Відповідно до Програми мешканці Тальнівського району, які підписують контракт на військову службу із Збройними Силами України із 01.01.2018 року, мають звернутися до Тальнівської міської ради або сільської ради за місцем своєї реєстрації (проживання) і подати відповідні документи на отримання зазначеної матеріальної допомоги, а саме:

  • Копія паспорта громадянина України, який підписав контракт  на військову службу зі Збройними Силами України; 
  • Копія контракту на військову службу зі ЗСУ;
  • Копія витягу із наказу командира військової частини про зарахування громадянина до особового складу військової частини;
  • Копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) – не надається фізичними особами, які через свої релігійні переконання відмовляються від реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відповідну відмітку в паспорті;
  • Копії документів, що підтверджують статус члена сім’ї громадянина (свідоцтво про одруження, свідоцтво про народження);

Станом на 01.07.2018 року відповідні програми (із передбаченням вищевказаної одноразової виплати контрактникам) прийняли:

Білашківська, Веселокутська, Зеленьківська, Кобринівська, Колодистенська, Кривоколінська, Лащівська, Легедзинська, Лоташівська, Майданецька, Мошурівська, Павлівська, Романівська, Тальянківська сільські ради і Тальнівська міська рада.

Мешканці населених пунктів, що зареєстровані на підвідомчій території даних органів місцевого самоврядування, і які уклали контракт із військовими частинами Збройних Сил України із 01.01.2018 року і які мають необхідні документи, можуть звернутися до зазначених органів місцевого самоврядування із заявою про отримання вищезазначеної одноразової матеріальної допомоги.

Тальнівська районна державна адміністрація вдячна керівникам, депутатському корпусу тих органів місцевого самоврядування, які проявили патріотизм та громадянську позицію і ухвалили відповідні програми на підтримку воїнів, що захищають незалежність і територіальну цілісність України. 

Водночас, Тальнівська районна державна адміністрація рекомендує іншим сільським радам району не залишатися байдужими і продовжити роботу з даного питання.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування