A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

„Мамо рідна, ти моя молитва“

Дата: 14.05.2018 10:25
Кількість переглядів: 685

Фото без описуПолинула над Тальнівщиною найпрекрасніша у світі пісня – про маму.
13 травня у районному Будинку культури відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс на краще виконання пісні про матір „Мамо рідна, ти моя молитва“.


Організатори конкурсу – Тальнівська райдержадміністрація, районна рада та районний Будинок культури – радо вітали на Тальнівській землі гостей – учасників фестивалю. 


А їх з'їхалося чимало з різних куточків нашої області та України – понад 80 учасників (серед яких ансамблі, дуети, тріо,сольні виконавці – всього понад 140 дітей, юнаків та дівчат у різних вікових категоріях).
На фестивалі панувала лірична атмосфера, відчуття свята і домашнього затишку. 
Саме таким і задумував його у 2002 році засновник, поет-пісняр і журналіст Андрій Поліщук. І сьогодні фестиваль «Мамо рідна, ти моя молитва» збирає найталановитіших дітей, які плекають у своїх серденьках тепло маминої турботи.
Тальнівська райдержадміністрація висловлює вдячність музичним наставникам, керівникам усіх учасників, їхнім рідним, що виховали таких прекрасних талановитих дітей.

- Пишаємося, що саме у нашому Тальнівському краї існує такий фестиваль, який несе у людські душі світло надії маминої любові - зазначила Тетяна Півторак, заступник голови райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування