A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Фінальні змагання Спартакіади – 2019

Дата: 21.06.2019 10:41
Кількість переглядів: 604

Фото без опису20 червня відбулися фінальні змагання Спартакіади державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування 2019 року.

Це були кілька місяців напружених тренувань, індивідуальних та командних змагань, чесної боротьби. І довгоочікуваний момент – оголошення переможців та вручення кубків!

Фінальні змагання відбулися на стадіоні лісопарку. Привітала учасників заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Тетяна Півторак. Побажала чесної перемоги у напруженій боротьбі.

У загальному підсумку Спартакіади команда Тальнівської міської ради здобула третє місце, команда Тальнівської районної ради – ІІ місце. Перше місце виборола команда Тальнівської районної державної адміністрації.

Нагородження провели заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак та представник депутата обласної ради Анатолія Підгорного Олександр Гижко. Вручили грамоти, медалі та кубки усім призерам. А команді переможцю – комплект спортивної форми, придбаної за спонсорської підтримки депутата Анатолія Підгорного.

Вітаючи учасників, Тетяна Півторак відзначила, що участь у Спартакіаді – не лише гарний відпочинок у вільний час, а й командна робота колег, які вчаться спільними зусиллями долати труднощі, що додає натхнення і у професійній діяльності.

 Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування