A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

У сімейному затишку

Дата: 29.05.2019 10:46
Кількість переглядів: 704

Фото без описуСім'ю Нагорняків із Папужинець добре знають у селі і в районі. Це особливе подружжя у 2014 році створили дитячий будинок сімейного типу, взявши на виховання і спільне проживання дітей, позбавлених батьківського піклування. Зараз у родині перебуває на вихованні десятеро дітей, найменшому з них – лиш чотири рочки.

Напередодні свята Дня захисту дітей до господ Нагорняків завітали голова райдержадміністрації Валентина Любомська з депутатом районної ради Валентином Поперечним.

- Часу минуло зовсім мало, та діти швидко призвичаїлися. Їхні сердечка розтопили щирість і доброта, що панують у домі. Сподобалося їм і село, школа, де теж усіх гарно прийняли. Відчуваючи нашу підтримку, діти і собі стараються, звикають до нових умов, стають більш відкритими. Зараз частина наших дітей перебувають у санаторії, решта ходять у шкільний табір. Ті, що оздоровлюються телефонують кожен день і вже сумують, за домівкою – з посмішкою каже мама Таїсія Іванівна.

Окрім привітань та подяки за таку благородну справу, яку роблять Нагорняки просто тому, що їм так велить совість і серце, представники влади поспілкувались із матір'ю  і передали для дітей продуктові набори та ласощі. Валентина Олександрівна поцікавилася, які нагальні проблеми турбують родину.

За підтримки депутата районної ради Валентина Поперечного відділ освіти організував для діток шкільну екскурсію до районного центру, де вони відвідали знаменитий палац Шувалова та музей історії, що у м.Тальне. На днях поїдуть до музею трипільської культури, що у селі Легедзине.

Районне керівництво і надалі буде підтримувати таку благородну справу і всіляко сприятиме родині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування