A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Результати анкетування роботодавців щодо потреби  у працівниках у 2019 році

Дата: 04.06.2019 10:50
Кількість переглядів: 471

Фото без описуЗ  липня 2018 року на сайті державної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua) запроваджено опитування роботодавців щодо потреби в працівниках у розрізі професій шляхом анкетування в «персональних кабінетах роботодавців».

В опитуванні щодо потреби в кадрах на 2019 рік взяли участь 13тис. роботодавців, які повідомили про потребу у працівниках –
46 тис. осіб.

За видами економічної діяльності, найбільшою потреба у працівниках буде на підприємствах промисловості (32%), сільського господарства (30%), у сфері торгівлі (9%).

Найбільший попит роботодавців буде спостерігатися на кваліфікованих робітників:водіїв, трактористів, слюсарів, операторів котельні, швачок, електрогазозварників, токарів, електромонтерів, дорожніх робітників, малярів,  робітників з догляду за тваринами, машиністів конвеєра,  машиністів екскаватора, машиністів крана.

Також будуть затребувані працівники сфери торгівлі,  послуг та соціальної роботи:продавці, кухарі, охоронники, молодші медичні сестри, офіціанти,покоївки, соціальні робітники.

Серед фахівців очікується потреба у вчителях, фармацевтах, провізорах, бухгалтерах, менеджерах зі збуту, спеціалістах державної служби.

Серед найпростіших професій найбільш затребувані будуть підсобні робітники, вантажники, укладальники-пакувальники, прибиральники.

Запрошуємо роботодавців району долучитися до реєстрації електронного кабінету вашого підприємства. За додатковою інформацією звертайтеся до Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості: вул. Майданецька, буд.13/1, конт. телефон (04731) 3-04-80, електронна адреса: 2362@ckocz.gov.ua

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування