A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Методична і роз'яснювальна робота

Дата: 14.06.2018 10:52
Кількість переглядів: 492

Фото без описуМетодична і роз'яснювальна робота –один із важливих напрямків діяльності апарату райдержадміністрації.

13 червня керівник апарату Леся Соловей провела  плановий  виїзний прийом громадян за місцем проживання у с. Зеленьків  та в с. Мошурів  замість  першого заступника.

Спільно із начальниками загального відділу Оксаною Мельник та відділу організаційно-інформаційної діяльності Ольгою Мамалигою, головним спеціалістом із запобігання і протидії корупції та мобілізаційної роботи Андрієм Цибульком керівник апарату надала методичну допомогу посадовим особам виконавчих комітетів рад.

У ході роботи було відзначено належний рівень ведення документації та організації роботи у виконавчих комітетах і Зеленьківської, і Мошурівської сільських рад. В окремих моментах було надано роз'яснення та рекомендації. Зокрема, сільський голова Мошурова Наталя Пономаренко звернулася із питанням щодо  методики створення і діяльності при сільській раді тендерного комітету та  виконання Закону  України «Про державні  закупівлі».

Приємно вразила Мошурівська сільська рада у плані ведення інформаційної роботи з населенням. Приміщення оформлене сучасними стендами, які всебічно висвітлюють діяльність сільської ради та надають необхідну інформацію для громадян.

Виїзні прийоми та наради  є ефективними методами співпраці. Робота у цьому напрямку буде продовжуватися і надалі.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування