A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Засідання координаційної наради в РДА

Дата: 14.05.2019 10:53
Кількість переглядів: 416

Фото без опису14 травня під головуванням першого заступника голови Тальнівської райдержадміністрації Володимира Гречки, відбулася щотижнева координаційна нарада за участю керівників структурних підрозділів.

Розпочав нараду Володимир Гречка із обговорення серйозного питання щодо погашення бюджетної заборгованості.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Наталія Шпичак доповіла, що станом на 14 травня вдалося повністю виплатити заробітну плату за квітень місяць педагогічним працівникам та обслуговуючому персоналу, яка отримана з місцевого бюджету. Повністю погашено заборгованість відділу освіти райдержадміністрації перед постачальником продуктів харчування школам району. Також частково погашено борги за теплопостачання та енергоносії у інших закладах соціальної сфери району.

- Озвучувати і визнавати проблему – це вже зробити перший крок до її вирішення. Прошу не створювати соціальної напруги, а спеціаліста з питань інформаційної діяльності об'єктивно висвітлити на веб-сайті та соцмережі Фейсбук інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації – наголосив Володимир Гречка.

Крім цього особливу увагу було звернуто на активізацію роботи щодо створення у районі сільськогосподарських кооперативів та наголошено, що держава для цього надає фінансову підтримку.

Віталій Карпук, керуючий справами районної ради поінформував про наближення засідання сесіі районної ради. Доручено всім службам  підготувати  якісно  питання  на  розгляд  сесії та забезпечити їх вчасне оприлюднення на сайті згідно чинного законодавства.

Белінський Микола, начальник сектору містобудування, архітектури райдержадміністрації повідомив присутніх, що роботи щодо будівництва амбулаторії загальної практики сімейного медицини по вул. Т. Г. Шевченка, 2А, в с. Тальянки Тальнівського району – будівництво активно тривають. На даний час проводяться роботи по облаштуванню армованого поясу фундаментної підоснови. Оновлена інформація з цього питання оприлюднена на веб-сайті райдержадміністрації.

Начальник сектору культури Оксана Щербатюк коротко поінформувала, про травнені святкові заходи, що відбуваються у нашому районі.

Члени наради обговорили  заплановані в  районі заходи на  цей тиждень, визначили виконавців та учасників.

Підсумовуючи, Володимир Гречка дав ряд доручень і завдань керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування