A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

На протидію домашньому насильству

Дата: 18.12.2018 10:58
Кількість переглядів: 390

Фото без опису17 грудня відбулося засідання комісії районної державної адміністрації з питань координації дій щодо запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі під головування заступника голови райдержадміністрації Тетяни Півторак.

Тетяна Олександрівна поінформувала, що комісія створена згідно розпорядження райдержадміністрації від 30 листопада цього року. Розпорядженням також було затверджено посадовий склад комісії та заходи, які будуть вживатися на виконання поставлених завдань.

Під час обговорення було відзначено, що головна мета діяльності комісії - це реалізація державної політики забезпечення взаємодії органів та установ, на які покладено здійснення заходів щодо запобігання та протидії домашньому насильству  і насильству за ознакою статі.

Фото без описуЧлени комісії висловили активну позицію та готовність співпрацювати. Зокрема, було визначено чіткий порядок взаємодії відповідних служб. Обговорено доцільність створення притулку для осіб, які постраждали від домашнього насилля, та мобільної бригади з реагування на такі випадки. А також намічено завдання та заходи на наступний рік.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування