A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Цілодобова робота – більш ефективна

Дата: 17.05.2019 11:02
Кількість переглядів: 313

Цілодобова робота – більш ефективна, – Тарас Висоцький про пункти габаритно-вагового контролю

Цілодобова робота пунктів габаритно-вагового контролю підвищить ефективність та результативність їхнього функціонування. Про це сказав перший заступник голови ОДА Тарас Висоцький. Він спільно з фахівцями профільних структурних підрозділів та організацій оглянув роботу пересувного пункту на автодорозі Н-16 «Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань», км 40+170, КП “Руська Поляна”. Тут, зокрема, говорили про потребу енергозабезпечення та освітлення в темну пору доби цього майданчика, а також у цілому всіх функціонуючих у регіоні пунктів.

– Нині на Черкащині рух великовагового та великогабаритного транспорту на дорогах державного значення контролюють на чотирьох спеціально обладнаних майданчиках, – говорить Тарас Висоцький. – Для цього використовують сучасні пересувні мобільні комплекси. Утім цілодобово працює лише один пункт – на дорозі М-05 «Київ – Одеса» в Умані. У межах решти – водії великоваговиків зазвичай очікують завершення робочого дня працівників Укртрансбезпеки, а потім проїжджають запланованим маршрутом. У результаті перенавантажений транспорт суттєво пошкоджує дорожнє покриття й відповідно погіршує якість доріг. На сьогодні ми розглядаємо декілька варіантів вирішення цієї проблеми. Йдеться, зокрема, про стаціонарне чи мобільне освітлення майданчиків.

За словами першого заступника, детально вивчивши всі варіанти, найефективнішу пропозицію найближчим часом подадуть на розгляд депутатів обласної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування