A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

В травні місяці на Тальнівщині проходили культурно-мистецькі заходи

Дата: 15.05.2019 11:13
Кількість переглядів: 384

Так 8 і 9 травня в усіх населених пунктах  відзначали День пам'яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Тальнівчани віддали данину героям війни, сьогоднішнім захисникам України, мужність і самовідданість яких є невичерпним джерелом  та прикладом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

12 травня у районному будинку культури відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс на краще виконання пісні про матір "МАМО РІДНА, ТИ МОЯ МОЛИТВА" за підтримки Тальнівської райдержадміністрації, районної ради, районного будинку культури та під патронатом депутата обласної ради Анатолія Підгорного і голови райдержадміністрації, депутата районної ради Валентини Любомської. Учасники фестивалю відзначили високий організаційний рівень його проведення.

13 травня в рамках Всеукраїнського патріотично-мистецького проекту „Армія з народом“ в районному будинку культури виступав Заслужений академічний Зразково-показовий оркестр Збройних Сил України. В залі виступи  багаторазово супроводжувались бурхливими оплесками та оваціями глядачів. По завершенню голова райдержадміністрації, депутат районної ради Валентина Любомська спільно з військовим комісаром Валерієм Кудлою подякувала учасникам оркестру та від імені тальнівчан вручила запашний коровай. Допомогу, гостинно зустріти творчий колектив, надали керівники сільськогосподарських підприємств Людмила Кутова  і Руслан Лисенко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування