A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Увага.Повідомлення

Дата: 04.04.2018 11:19
Кількість переглядів: 368

Фото без описуОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорониздоров’я, затвердженого

постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. № 1094, Тальнівська районна державна адміністрація оголошує про формування  конкурсної комісіїз проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного лікаря  Тальнівської центральної районної лікарні.

Кількісний склад конкурсної комісії – 9 осіб.

До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:

представники органу управління;

представники трудового колективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу;

представники громадської ради органу управління або особи (за згодою), делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та погоджені громадською радою при органі управління — по одній особі від кожного громадського об’єднання.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії приймаються  у відділі документообігу та контролю Тальнівської районної державної адміністрації  протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення. 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування