A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Робоча зустріч із керівниками банківських установ району

Дата: 04.04.2018 11:23
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

На кількох останніх конференціях сільських громад жителі, звертаючись до районного керівництва, висловлювали прохання про встановлення у їхніх населених пунктах банкоматів.

Щоб не бути голослівним і мати чітку відповідь щодо цього питання, голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко запросив на робочу зустріч керівників банківських установ, які діють у нашому місті: ПАТ Комерційний банк „Приватбанк“, ВАТ Райфайзен банк „Аваль“ Черкаська обласна дирекція, Тальнівське відділення №2973 ЗАТ Державний ощадний банк України.

Керівники установ проінформували, що встановлення банкомату у селах, де проживає мало користувачів банківських послуг, є вкрай нерентабельним. До того ж, часто неможливо знайти місце встановлення банкомату з належними і необхідними умовами, де можна було б забезпечити охорону, цілодобовий доступ тощо. Тому єдиним варіантом може бути встановлення терміналів у місцевих магазинах, де люди матимуть змогу придбати необхідні товари безготівково. До речі, у деяких селах такі термінали вже діють. Тому установи готові розглянути такі пропозиції від  сільських голів  та  місцевих підприємців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування