A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

У селі Тальянки Тальнівського району буде нова амбулаторія

Дата: 29.05.2019 11:32
Кількість переглядів: 1205

Фото без описуВчора, 28 травня, з візитом на Тальнівщину завітав перший заступник очільника області Тарас Висоцький. Мета візиту: вирішення проблемних питань стосовно будівництва  медичної амбулаторії.

Спільно з головою райдержадміністрації Валентиною Любомською, першим заступником голови Володимиром Гречкою, депутатом обласної ради Анатолієм Скіченком, районним архітектором Миколою Белінським, з фахівцями в галузі будівництва, а також підрядних організацій та проектантів обговорили проблемні питання, які виникли під час будівництва амбулаторії.

-Сучасні амбулаторії, створення яких ініційовано в межах медреформи, покликані забезпечити населення якісними й доступними медичними послугами на селі – зазначив Тарас Миколайович.

Після активного обговорення Тарас Висоцький рекомендував сільському голові, депутатам різних рівнів, громадським діячам та жителям села створити робочу групу, яка надалі контролюватиме будівництво амбулаторії самостійно. У разі зауважень чи будь-яких пропозицій – матиме право зафіксувати та озвучити їх підрядній організації та проектантам.

Жителі готові до такої співпраці і з нетерпінням чекають завершення будівництва, урочистого відкриття медичної амбулаторії.

Нагадаємо, Постановою Кабінетів Міністрів для Черкаської області передбачено субвенцію з державного бюджету на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості. Планується спорудити в області 11 амбулаторій сімейної медицини групової практики і 12 амбулаторій монопрактики. Усі вони мають бути укомплектовані медичним обладнанням відповідно до табелю оснащення, затвердженого МОЗ України, та автомобілями.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування