A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Інноваційний пошук освітян

Дата: 27.04.2018 11:35
Кількість переглядів: 508

Фото без описуСправжній учитель не може жити без творчості. В.О.Сухомлинський 

З 18  по 20 квітня 2018 р. на базі  комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» працювала ХХІІІ педагогічна виставка «Інноваційний пошук освітян Черкащини». На виставці представлялися творчі доробки педагогічних колективів і окремих працівників  закладів освіти, самодіяльних громадських об’єднань педагогів, творчих груп, методичних кабінетів та відділів освіти районів, міст та територіальних громад області.

 Увагу освітян області привернули найважливіші на сьогодні проблеми розвитку освітньої галузі, зокрема «Формування ключових компетентностей учнів в контексті концептуальних засад реформування середньої освіти «Нова українська школа», «Інноваційні технології патріотичного та військово-патріотичного виховання», «Роль дошкільної освіти у вихованні та соціалізації дитини», «Сучасні підходи до впровадження ключових пріоритетів нових Державних стандартів початкової освіти», «Упровадження STEM-освіти», «Актуальні аспекти розвитку інклюзивної освіти».

Відкриття педагогічної виставки відбулося урочисто з участю представників  закладів вищої і загальної середньої  освіти, органів влади, управління освіти і науки, засобів масової інформації. Учасників заходу привітали перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації Віталій Коваль, перший заступник голови Черкаської облради Валентин Тарасенко, ректор Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна, заступники начальника управління освіти і науки ОДА Оксана Сімушіна та Валентина Ткаченко.

Освіту Тальнівщини на обласній виставці представляли 50 найкращих друкованих робіт та 34 цифрових ресурси (23 посібники і 13 цифрових ресурсів підготовлених  педагогами  району та 27 посібників і 21 цифровий ресурс – педагогами закладів освіти Тальнівської ОТГ).

У роботах презентовано всі напрямки педагогічної діяльності. У свою чергу, матеріали відображають розвиток освіти на сучасному етапі, інноваційні форми і методи роботи і є хорошим підґрунтям для організації сучасного освітнього процесу в закладах освіти району.

У рамках заходу відбулася низка різноманітних освітніх заходів: майстер-класи, семінари, веб-конференції, тренінги, проблемні студії, професійні інтерв’ю з учителями-учасниками програми «Агенти змін» і багато інших творчих зустрічей.

18 та 20 квітня 2018 року делегації освітян району у складі керівників навчальних закладів, заступників, методистів Тальнівського районного методичного кабінету, педагогічних працівників відвідали освітянський форум та мали можливість ознайомитися з експонованими на виставці роботами освітян області.

Висловлюємо подяку усім педагогам району, які підготували  свої творчі доробки для презентації на обласній педагогічній виставці.

Михайлова Т.В., завідувач РМК

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування