A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Депутати підтримали Звіт голови Тальнівської РДА

Дата: 01.06.2018 11:37
Кількість переглядів: 590

Фото без опису31 травня голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко взяв участь у засіданні двадцять четвертої сесії районної ради.

Перед початком роботи сесії голова райради Валентина Любомська звернула увагу присутніх, що у міжсесійний період було проведено ряд заходів по відзначенню пам'ятних дат. 22 травня виповнилося чотири роки із дня героїчної загибелі нашого земляка Сергія Ярошенка. 11 квітня на приміщенні міської школи №3 було встановлено меморіальну дошку її учневі, захиснику України Артему Жовтобрюху. 24 травня на приміщенні Папужинського навчального закладу встановлено меморіальну дошку захиснику України Василю Івченку. На жаль, і сьогодні продовжують гинути українські солдати під час виконання операції об'єднаних сил. Депутати та запрошені вшанували пам'ять про загиблих хвилиною мовчання.

Голова районної ради Валентина Любомська спільно із головою райдержадміністрації Василем Клименком виконали приємну місію: за дорученням керівництва області вручили відзнаку „Холодний Яр“ депутату районної ради Сергію Тульчинському та Почесну грамоту сільському голові Володимиру Маляру.

Також було відзначено, що Майданецька сільська рада зайняла ІІІ місце в обласному етапі щорічного конкурсу „Краща сільська рада“.

Далі сесія продовжила роботу згідно порядку денного.

Першим до розгляду постало питання „Звіт Тальнівської райдержадміністрації. Про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку району, здійснення делегованих районною радою повноважень за 2017 рік – травень 2018 року. Доповідав голова райдержадміністрації Василь Клименко.

Він коротко зупинився на основних аспектах роботи, що досягнуто, які завдання поставлені на майбутнє. А також дав вичерпні відповіді на запитання міського голови Олексія Юрченка, депутатів районної ради Валентини Сарани, Василя Данилюка, Володимира Синьогуба, Анатолія Ковальова, та депутата міської ради Миколи Гурбича. При цьому Василь Петрович наголосив, що будь-яке вирішення проблеми потребує співпраці усіх органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Тому у своїй діяльності керується принципами відкритості, об'єктивності та конструктивізму.

Депутати підтримали Звіт голови райдержадміністрації і проголосували за проект рішення.

Всього на сесії було розглянуто 44 питання, по яких прийняті відповідні рішення.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування