A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Засідання робочої наради

Дата: 03.01.2018 11:40
Кількість переглядів: 505

Фото без описуПідведення підсумків діяльності Тальнівської райдержадміністрації та Тальнівського районного комісаріату у сфері мобілізаційної підготовки та оборонної роботи за 2017 рік та планування відповідної роботи на 2018 рік. Таким було основне завдання робочої наради, що відбулася 3 січня під головуванням Василя Клименка, голови Тальнівської райдержадміністрації, за участю його заступників, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, голови районної ради Валентини Любомської та заступника військового комісара Петра Закревського.

Головний спеціаліст із запобігання і протидії корупції  та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Андрій Цибулько проінформував, що на даний час завершується розробка районної Програми з питань мобілізаційної підготовки та оборонної роботи. На нараді були остаточно узгоджені деякі моменти та нюанси щодо напрямків діяльності Програми та її фінансування. Варто відзначити, що окремим пунктом Програми виведене питання стимулювання населення до контрактної служби, що є дуже важливо у нинішньому сьогоденні, коли країна перебуває у стані війни.

На завершення Василь Клименко зазначив, що, працюючи над стабілізацією та розвитком економічного і суспільного життя району, ми, насамперед, мусимо пам’ятати про солдатів-захисників, які, ризикуючи життям і здоров’ям, надають нам таку можливість. Тож обов’язок влади на місцях - підтримувати військовослужбовців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування