A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Робоча нарада з приводу надання земельних ділянок учасникам АТО

Дата: 03.01.2018 11:41
Кількість переглядів: 537

Фото без описуТретього січня голова Тальнівської районної державної адміністрації Василь Клименко провів термінову робочу нараду з приводу надання земельних ділянок учасникам АТО.

Суть проблеми полягає у тому, що днями вісім учасників АТО та родина загиблого воїна із села Вишнополя отримали відмову від Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області на отримання земельних ділянок в адмінмежах Вишнопільської сільської ради. Аргументуючи тим, що СФГ «Світлана», керівник Валентин Довгошия, що орендує на даний час ці земельні ділянки,  не внесло зміни до договору оренди землі в частині зміни об’єкту оренди.

Для якнайшвидшого позитивного вирішення було проведено робочу нараду за участю першого заступника Володимира Гречки, Вишнопільського сільського голови Тетяни Гудзенко, керівника СФГ «Світлана» Валентина Довгошиї, юрисконсульта відділу у Тальнівському районі Головного управління Держгеокадасту у Черкаській області Олени Гук та голови ГО «Спілка ветеранів та учасників АТО», депутата районної ради Василя Данилюка.

Керівнику господарства Валентину Довгошиї, який, до речі, особисто, згідно доручень учасників АТО, займається оформленням документів для виділення землі, і налаштований на конструктивне вирішення питання, було надано практичну і юридичну допомогу.

Голова райдержадміністрації Василь Клименко наголосив, що дане питання взято під контроль, і районна влада буде всіляко сприяти його позитивному вирішенню.

На разі готується пакет документів, що найближчим часом буде направлений на розгляд Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування