A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Підготовка до е-декларування

Дата: 10.01.2018 11:44
Кількість переглядів: 473

Фото без опису10 січня у залі засідань районної ради відбувся тематичний семінар з питання «Особливості підготовки та проведення електронного декларування у 2018 році».

Семінар був організований для працівників райдержадміністрації, районної ради та інших структур виконавчої влади.

Головний спеціаліст з запобігання і протидії корупції  та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Андрій Цибулько підготував спеціальну презентацію, де у формі слайдів було акцентовано увагу присутніх на найважливіших нюансах підготовки та здійснення електронного декларування. Андрій Андрійович наголосив, що деклараційна кампанія розпочалася з 1 січня цього року і триватиме до 1 квітня. Втім зволікати не варто, а вже зараз перевірити дієвість своєї електронної адреси та електронного цифрового підпису, щоб завчасно, у разі потреби, їх поновити.

Також було обговорено, хто є суб’єктами електронного декларування та які труднощі найчастіше виникають під час заповнення окремих параграфів.

У ході семінару присутні активно ставили уточнюючі запитання.

Було відзначено, що подібний тематичний семінар найближчим часом буде проведено для працівників сільських рад та депутатів місцевих рад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування