A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Добру справу робимо разом

Дата: 07.11.2018 11:51
Кількість переглядів: 459

Таке розуміння і співпраця є гарним прикладом для всіх, хто вболіває за життєдіяльність свого району.Фото без опису

Мова йде про участь Тальнівського району (кошти районного бюджету, міської об'єднаної громади та керівників сільськогосподарських підприємств) у співфінансуванні обласного проекту на купівлю дороговартісного кардіологічного обладнананя для Уманської лікарні, яка буде обслуговувати і тальнівців. Це проект на майбутнє, адже у ході реформ наш район ввійде до Уманського госпітального округу. Але вже і зараз маємо позитивні приклади участі (співфінансування) у розвитку медичної галузі регіону. Так, успішно діє на базі Уманської районної лікарні сучасний міжрайонний скринінговий центр „Здоров'я жінки“, де обслуговуються і жителі Тальнівщини.

Тож і на закупівлю ангіографа, який дасть можливість рятувати життя пацієнтам із інфарктом міокарда, наш район мав внести свою частку – 400 тисяч гривень. До слова, цей прилад коштує 23,5 млн.грн. Більшу частку профінансовано із державного та обласного бюджетів, решту розділено між районами, які у перспективі увійдуть до цього госпітального округу. 100 тисяч гривень виділено із районного бюджету, 50 – із бюджету міської об'єднаної громади. Спілка сільгоспвиробників зібрала 368 тисяч.

Керівники більшості потужних сільськогосподарських підприємств району беруть активну участь у реалізації соціальних проектів. Про це голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко наголосив на зустрічі керівників району із представниками Спілки сільськогосподарських підприємств, яка відбулася шостого листопада у залі засідань районної ради. У нараді також взяли участь депутат обласної ради Анатолій Скіченко, міський голова Олексій Юрченко. Вів засідання голова Спілки Руслан Лисенко.

До розгляду постали питання щодо звіту голови Спілки про збір коштів на купівлю кардіологічного обладнання та про співпрацю і взаємодію з владою.

Василь Клименко висловив вдячність усім, хто відгукнувся і допоміг фінансово підтримати втілення в життя важливого соціального проекту.

- Ваша турбота про свій район, про його жителів заслуговують поваги і вдячності, - звернувся Василь Петрович. – Наша участь допоможе лікарям врятувати сотні і тисячі життів. Висловлюю сподівання, що і надалі спільна діяльність влади із сільськогосподарськими товаровиробниками буде спрямована на благо нашого району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування