A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Спрацювали усі служби району

Дата: 18.01.2018 11:55
Кількість переглядів: 527

Фото без опису17-18 січня активні атмосферні фронти із південного заходу та заходу зумовили в районі складні погодні умови у вигляді випадання снігу.  За даними Гідрометцентру впродовж  2 днів випало 59 см. снігу.

З 18 січня над ліквідацією  стихії в посиленому режимі розпочали працювати всі служби, відповідальні за життєзабезпечення району. На розчистку доріг державного та місцевого значень було задієно 69 одиниць техніки.  Крім того, в результаті негоди було знеструмлено 12 населених пунктів району.

Станом на 22 січня дороги району розчищені від снігу. Відновлено автотранспортне сполучення між населеними пунктамита забезпечено функціонування об’єктів життєзабезпечення населення, транспорту, енергетики, зв’язку, які  зазнали негативного впливу небезпечних природних явищ в цей період.

На даний час снігоприбиральна техніка працює над розширенням проїжджих частин та посипанням доріг.

Злагоджено працювали робітники філії „Тальнівський райавтодор“, ремонтні бригади Тальнівського РЕМу, особовий склад Тальнівського районного сектору Управління  Державної служби з питань надзвичайних ситуацій України у області.

Велика подяка у прогортанні доріг від снігу керівникам підприємств всіх форм власності, які організували цю роботу в населених пунктах і забезпечили сполучення між селами району.

Особлива вдячність трактористам та водіям, які  працювали по 12-14 годин на добу на ліквідації негоди та оперативно  організовували ремонт уже ненової техніки.

Райдержадміністрація висловлює вдячність  жителям району за терпіння та розуміння в умовах тимчасових  незручностей, які були спричинені негодою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування