A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Інспектування автомобільних шляхів

Дата: 19.01.2018 11:56
Кількість переглядів: 546

19 січня голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко зі своїм заступником Володимиром Гречкою провели інспектування доріг району - як здійснюється робота по ліквідації снігових заметів. Зокрема, перевірили стан траси у напрямку Звенигородки та Умані. Тут же зустрілися із керівником підприємства "Райавтодор" Петром Чубанем, який відзначив, що техніка працює практично без перерви уже третю добу. Погодні умови надто складні і впоратися із наслідками негоди вкрай важко. Це Петро Миколайович може достеменно оцінити з огляду на свій чималий, майже тридцять років, досвід роботи у дорожній службі. Зношена техніка ледве витримує. З останніх сил працюють і трактористи та водії, майже цілодобово. Саме завдячуючи такій наполегливості дорожників, ситуацію вдається тримати під контролем.

- На даний час задіяна вся техніка підприємства (13 одиниць), призначена для боротьби зі сніговими заметами та ожеледицею, - розповів Петро Чубань. - Уся вона застаріла - працює по 30-35 років. Що, звісно, ускладнює роботу. Тож вся надія на умілих працівників, які і ремонтують снігоочисну техніку, і працюють на дорогах, перепочиваючи лиш по дві-три години на добу. Як кажуть, техніка не витримує, а люди тримаються і працюють. Хочу відзначити Володимира Демчишина, Олексія Баб'юка, Олексія Діхтяренка, Івана Медведенка, Василя Довганя, Миколу Луговського, Ігоря Рушая. Та що там говорити - весь колектив зараз працює, як один механізм, усі відповідальні і старанні.  Так, дорога не ідеальна, але ми робимо максимум можливого в обставинах, що склалися. Траса розчищена. Далі розпочнемо посипку, маємо достатньо заготовленої суміші.

Ось і зараз ми бачимо на дорозі трактор. Це працює Василь Рябикін. З п'ятої години ранку він за кермом. Дорожники ніколи не скаржаться, звикли працювати  і в надзвичайних ситуаціях.

- "Райавтодор" спрацював вправно, - підкреслює голова райдержадміністрації Василь Клименко. - Завдячуючи усім працівникам та досвідченому керівнику, який правильно скерував, підтримав, направив. Це важливо. Крім філії „Тальнівський райавтодор“, велику допомогу надали керівники підприємств всіх форм власності, які організували розчищення та посипку доріг в населених пунктах і між селами для забезпечення сталого функціонування об’єктів життєзабезпечення населення. Розчищено від снігу Черкаську трасу, дорогу Мошурів – Поташ в сторону Маньківки та дороги місцевого значення. 

Районна влада всіляко сприяє в організації та проведенні робіт по ліквідації наслідків стихії. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування