A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Із засідання координаційної наради 23.01.2018

Дата: 23.01.2018 11:59
Кількість переглядів: 542

Фото без опису23 січня відбулася щотижнева координаційна нарада, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка.

Найперше Володимир Васильович подякував усім, хто долучився до ліквідації наслідків негоди, зокрема розчищення вулиць, тротуарів, під’їздів від снігу. Він відзначив, що район впорався із цим завданням на 90 %, в основному через зношений ресурс застарілої техніки. Тож тут необхідно висловити найбільшу вдячність людям, які працювали практично цілодобово: трактористам, водіям, прибиральникам, двірникам, особовому складу багатьох підприємств, які проявили активну позицію. Втім, і надалі не варто втрачати пильність. Адже, за прогнозами, на вихідних знову очікується погіршення погоди, а далі – потепління, тож потрібно бути готовими до можливого підтоплення. З цього приводу Володимир Гречка дав доручення найближчим часом підготувати та провести засідання комісії по надзвичайних ситуаціях.

Начальник управління соціального захисту населення Тетяна Маринченко поінформувала, що у зв’язку із змінами розміру з 1 січня мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму, управління проводить перерахунок субсидій та допомог.

Начальник служби у справах дітей Микола Писар відзначив, що служба постійно співпрацює із сільськими радами: умови проживання неблагополучних та малозабезпечених сімей, особливо у зимовий період, перебувають на постійному контролі. Критичних ситуацій наразі немає. Також спеціалісти Служби працюють по програмі придбання соціального житла, зараз іде робота по визначенню відповідних об’єктів, зокрема у селах району.

Начальник сектору культури Оксана Щербатюк поінформувала, що заклади культури готуються до творчих звітів та атестації.

Начальник управління агропромислового та економічного розвитку Віталій Захарчук відмітив, що сільськогосподарські підприємства району активно долучилися до ліквідації наслідків негоди у районі. Стихія завдала чимало збитків і самим підприємствам: від ваги снігу зруйновано дахи токів, комор, інших господарських будівель. Попри те, що зима ще в розпалі, уже йде розробка структури посівних площ.

Заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак підняла питання проведення ремонту приміщення підстанції швидкої допомоги. Було дано доручення провести оцінку та розрахунки щодо об’єму ремонтних робіт.

На завершення Володимир Гречка наголосив, що вирішуючи поточні питання, розробляючи плани, виконуючи інші службові обов’язки, потрібно враховувати всі можливості залучення додаткових інвестицій.

За наслідками наради було дано ряд доручень і завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування