A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

До уваги громадських організацій, ініціативних груп та благодійних фондів!

Дата: 12.12.2018 12:05
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

  • Формування патріотичної свідомості молоді; популяризація української культури і народних традицій; усвідомлення національної своєрідності;
  • Пропаганда та формування здорового способу життя, свідомого ставлення молоді до збереження здоров’я, боротьби зі шкідливими звичками.
  • Формування бережливого ставлення до навколишнього природного середовища
  • Інформаційно-просвітницькі заходи з питань профілактики торгівлі людьми , гендерної рівності та домашньому насильству.
  • Підтримка сімей та пропаганда сімейних цінностей.
  • Розвиток та підтримка молодіжного лідерства та компетенцій молодих людей для реалізації молодіжної політики в області.
  • Організація фотовиставок на тему "Світ очима молоді".

             Просимо звернути увагу на додаткові критерії оцінювання проектних пропозицій:

- реалізація проектів в районах області;

- результативність;

- залучення молоді на етапах підготовки та реалізації проекту (в тому числі молоді з числа внутрішньо переміщених осіб).

- мінімум 75% учасників запланованого заходу повинні бути розподілені в рівномірній пропорції представники районів області, згідно списку учасників.

Термін подання пропозицій: з 5 грудня  до 5 січня 2019 року.

Пропозиції подаються у паперовому та електронному варіанті до управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації (відділ молоді, сімейної політики та оздоровлення управління) за адресою: 18000, м. Черкаси, вул. Пастерівська, 102, 2-й поверх, к. 206 та на електронну адресу molod.oblast@gmail.com. Контактний номер: 063 352 76 91 та  096 018 44 83.

Просимо подавати проекти пропозицій з ретельним обґрунтуванням кошторису витрат. Проекти всеукраїнського рівня розглядатися не будуть. Управління залишає за собою право коригувати фінансування проектів переможців. 

Положення про проведення конкурсного відбору проектних пропозицій громадських організацій, ініціативних груп, благодійних фондів для включення в календарний план управління у справах сім’ї молоді та спорту обласної держаної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування